Pressupostos sense compromís

Contacte

Qui som

Amb més de 20 anys d'experiència en el mercat dels aïllaments i les impermeabilitzacions, pioners en diferents marques de qualitat sempre amb la gerència del Sr. J. González, comptem amb més de 2.000.000 m2 projectats.

 

Oferim els nostres serveis a grans i petites empreses, autònoms i particulars, granges...

 

A Aïllaments Jusgon SL tenim una plantilla altament qualificada amb al capdavant el Sr. J. González (gerent, comercial i director de producció), la Sra. Encarna (comptabilitat i facturació), la Sra. Margarida (directora de qualitat i màrqueting) i a producció 4 aplicadors polivalents que transmeten professionalitat i qualitat al client. Aquesta infraestructura garanteix la satisfacció al client. Tenim i mantenim els medis necessaris per garantir la qualitat en quant a compliment i responsabilitat envers el client.

 

Podem oferir solucions tant en rehabilitació com en obra nova.

AÏLLAMENTS JUSGON S.L.

Els materials aïllants tèrmics són aquells que dificulten la transmissió de la calor. A l'estiu es redueix la transmissió de la calor de l'exterior cap al interior i al hivern, el mateix però en sentit contrari evitant que es refredi la casa o espai aïllat. El poliuretà projectat assoleix el nivell màxim d’aïllament amb el mínim espessor.


Amb un aïllament efectiu, es redueix d’una forma molt apreciable el consum d’energia utilitzat per mantenir la climatització interior. Es pot estalviar un 50 % de consum energètic.


Taques d'humitat, condensacions, fongs... son provocats per defectes constructius i inclemències del temps que amb un aïllament d'escuma rígida de poliuretà es poden resoldre.


L'escuma rígida de poliuretà és actualment la millor solució d'aïllament tèrmic per el més baix coeficient de conductivitat tèrmica 0,028 W/(m·K), per ser un sistema continu impermeable a l'aigua, per una vida útil superior a 50 anys, per una gran adaptabilitat (al projectar-la de forma líquida, adquireix qualsevol forma adaptant-se al suport i solidificant-se segons després) i la seva aplicació fa molt fàcil el tractament dels punts tèrmics. És un producte autoextingible (no manté la combustió quan se li retira la font d'ignició). A més, al ser semirígida, reforça l'estructura de l'obra.

És l'únic sistema d'aïllament tèrmic amb certificació de producció i d'instal·lació i compta amb una gran rapidesa d'execució. A Aïllaments Jusgon SL comptem amb la infraestructura necessària i competent per complir en quant a exigència i satisfacció del client, qualitat de producte i d’aplicació i atenció personalitzada, ja que amb dir que es fan les coses no n’hi ha prou, s’ha de demostrar que tens els medis per complir-ho.


Som una empresa qualificada amb una marca de qualitat i mantenir això en aquests moments és un gran sacrifici, però nosaltres ho conservarem per tal d’oferir la qualitat que es mereix el client. Actualment tenim dos màquines certificades (anteriorment en teníem tres).


Hi ha productes diferents segons la classificació de reacció al foc sol·licitada: la Euroclase E on no hi ha exigències (la més utilitzada en construcció), la C-s3,d0 sense cobrir (per on es necessiti certificada amb resistència al foc) o B-s1,d0 (escuma que es protegeix amb algun tipus d’enfoscat) a aplicació final per les aplicacions amb exigències particulars.


A més, en aquests temps de cultura del medi ambient, és un producte totalment respectuós amb la capa d'ozó.

  • Aillaments Jusgon, s.l. mujer cortando poliuretano
  • Aillaments Jusgon, s.l. personas con equipo de trabajo
  • Aillaments Jusgon, s.l. persona en grúa

La nova normativa obliga a posar aïllament a les granges de gallines, porcs o vedells. Aquest és un mercat en augment i és una feina no gaire representativa i molt necessària. Tal com està el mercat, és d’agraïr.


Hem projectat en una àmplia zona territorial: Puigcerdà, Llívia, Ripoll, Santa Eulàlia de Riuprimer, Alp, Barcelona, sud de França (Banyuls, , Port-Vendres, Cervere...).


Més informació de l’escuma de poliuretà a  www.aisla.org

Ubicación

Formulari de contacte